• In memoriam

Willem de Jong
    3 december 1930 - 20 augustus 2020

Gisteren bereikte ons het bericht dat ons Lid van Verdienste, Willem de Jong, op de leeftijd van 89 jaar is overleden. Hij had al enige tijd problemen met zijn gezondheid maar toch was het afscheid onverwacht. Willem was een goedlachse en hartelijke man die heel zijn leven vol energie en werklust zat. Altijd bereid om anderen te helpen en ook voor de VV heeft hij vanaf 1986 heel veel gedaan. Zowel op het vlak van begeleiding van jeugdteams, arbitrage, hulp bij grote klussen als ook vele jaren werk in de kantine. Dat laatste niet alleen op wedstrijddagen of trainingen maar ook bij bijzondere activiteiten als de klaverjas- of feestavonden.

Met Willem de Jong verliezen wij een oer Smitshoeker, een man die stond voor waar Smitshoek trots op is. Wilskracht en vernuft, maar ook handen uit de mouwen en doen.

Wij wensen zijn vrouw, Theo en Hannie, Carla, de kleinkinderen en achterkleinkinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Willem, rust zacht.

Het bestuur van de VV Smitshoek