• In memoriam

 • Diny Koen 17 september 1939 - 24 maart 2021

  Wij zijn diep getroffen door het plotseling overlijden van Diny Koen, de vrouw van Dick Koen. Diny is vorige week plotseling ziek geworden en gezien de ernst van haar ziekte bleek dat verdere zorg in het Hospice De Reiziger voor haar de beste optie was. Daar is het heel snel gegaan met Diny en ze is uiteindelijk afgelopen woensdag overleden.

  Diny was een zeer maatschappelijk betrokken persoon die vele jaren actief is geweest in de gemeentepolitiek en verscheidene instellingen. Een vrouw met het hart op de goede plaats die de afgelopen jaren ook het nodige voor de VV Smitshoek heeft betekend. Ze was onder meer actief als ‘penningmeester van de kantinecommissie’, een taak die ze uiterst accuraat vervulde. Samen met Dick zorgde ze er ook voor dat vrijwilligers diverse keren werden verrast met leuke presentjes tijdens de feestdagen. Dat was Diny ten voeten uit, een attente en hartelijke vrouw. Maar ook iemand met duidelijke meningen die stond voor haar overtuigingen.

  Het zo plotseling wegvallen van Diny ervaren wij als een groot verlies. Onze gedachten gaan uit naar Dick, haar zoons, schoondochters en kleinkinderen die haar nu het meest moeten missen. Wij wensen hen en alle verdere vrienden en bekenden heel veel sterkte bij de verwerking daarvan.

  Diny Koen, was een goed mens, een hartelijke en kleurrijke vrouw. We zijn heel blij en dankbaar dat ze bij ons heeft willen zijn en dat ze de afgelopen jaren het nodige bij en voor ons heeft gedaan. We zullen haar nooit vergeten.

  Op 1 april om 13.30 zal voorafgaand aan haar crematie een dienst plaatsvinden die voor belangstellenden live te volgen is. Voor nadere informatie verwijzen wij naar de bijgaande kaart met de mooie foto van Diny zoals wij ons haar graag herinneren.

  Het Bestuur

  Livestream donderdag 1 april om 13.30 uur
  www.liveuitzendingen.nl uw unieke code is 74D149F9

  Uw digitale condoleance of herinnering kunt u achterlaten op,
  www.uitvaartyjonker.nl/memori