• In memoriam Theo van Wingerden

• Afgelopen vrijdag 26 oktober is Theo van Wingerden op 71 jarige leeftijd na een slopende ziekte overleden. Theo was vrijwilliger van het eerste uur, hij zat jarenlang in de redactiecommissie van de weekbrief en zette zich op tal van gebieden belangeloos in voor de VV Smitshoek.  Theo was  lange tijd een vaste supporter van Smitshoek 1.  In de afgelopen jaren werkte hij samen met Dick Koen om het fotoarchief van de VV Smitshoek te digitaliseren. In 2000 werd Theo benoemd tot lid van verdienste.  De VV Smitshoek is Theo veel dank verschuldigd.

Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Theo en om de familie te condoleren op donderdag 1 november tussen 19.00 en 19.45 uur in uitvaartcentrum Klink op de begraafplaats aan de Scheldestraat 3 te Barendrecht.

De Rouwdienst zal worden gehouden vrijdag 2 november om 10.30 uur in de aula van bovengenoemde begraafplaats, aansluitend zal Theo worden bijgezet in het familiegraf. Na de bijzetting is er eveneens gelegenheid tot condoleren in de aula.