• Jack v d Berg ook volgend seizoen bij ons actief.
  • Als bestuur kunnen we met trots mededelen dat de in het amateurvoetbal zeer bekende trainer Jack v d Berg ook het volgend seizoen bij onze club actief zal zijn.
    Gezien de huidige corona pandemie moet er onder moeilijke omstandigheden worden gewerkt. Ondanks die omstandigheden is gebleken dat Jack een zeer belangrijke bijdrage kan leveren aan het verder ontwikkelen van met name het jeugdvoetbal binnen onze vereniging. Jack heeft tevens een flink aandeel gehad in het dichten van de kloof tussen het jeugd- en seniorenvoetbal. Dat punt staat hoog op het prioriteiten lijstje van het bestuur.

    Aan het huidige takenpakket van Jack hebben we in goed overleg nog een aantal activiteiten toegevoegd. Hierdoor denken we te kunnen bereiken dat talentvolle jeugdspelers en jeugdtrainers een nog betere opleiding krijgen.
    Het nieuw te vormen O23 jaar elftal zal tevens kunnen rekenen op de aandacht van Jack.

    Ook Jack kijkt uit naar een verdere samenwerking met ons; “ De werkzaamheden waren voor mij redelijk nieuw. Ik heb het prima naar mijn zin bij Smitshoek. De samenwerking met trainers van zowel de jeugd als de senioren verloopt uitstekend. Ik ben blij dat ik ook volgend seizoen een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van spelers en trainers. Ik beschouw dat ook als een mooie uitdaging “