• Jeugdig Smitshoek neemt het op tegen Heinenoord

  • Afgelopen dinsdag speelde een heel jong Smitshoek 1 thuis tegen Heinenoord 1. Met een debuut van 2 O17 spelers; Kalle van de Bosch en Pepijn Rooijens. Niet alleen de ouders en spelers waren trots en zenuwachtig ook de trainers van O17 Caner Yalamoglu en Luishayndro Ramos stonden met plezier te kijken naar de verrichtingen van hun pupillen. 

    Zowel Kalle als Pepijn speelde alsof ze wel vaker op dit niveau uitkwamen voor het hoogste Smitshoek elftal. Ze werden geflankeerd door o.a. de aanvoerder van vorig seizoen bij Smitshoek 1 Joey Kleijn (komt terug van een blessure en maakte zijn eerste speelminuten dit seizoen), Damian van den Oever, Luc Delmee, Lorenzo Braaf, Jay Smit en Gabri de Rover.

    Op de dinsdagavonden zullen vaker jeugdspelers uit de O17, O19, O23 of 2e deel uitmaken van de 1e selectie. Juist om ook eigen spelers op te leiden naar het niveau dat gevraagd wordt als je hoger gaat spelen. Al met al een zeer nuttige en leuke avond ondanks de toch wat teleurstellende uitslag. Heinenoord was duideijk een maatje te groot.

    Zaterdag 29 oktober speelt Smitshoek 1 thuis om 14.30 uur tegen Spijkenisse en dinsdagavond 8 november speelt er weer een selectie van Smitshoek 1 (aangevuld met jeugdige talenten) thuis tegen Papendrecht. De aftrap is ook dan 20.00 uur.