• Jeugdtoernooi 2de Paasdag

 • 2e Paasdag hebben wij het eerste van de 4 jeugdtoernooien gehad. Een toernooi voor de jongste jeugd van de JO-8 en JO-9. Het was een gezellige en sportieve dag!

  Tussen de wedstrijden door konden de spelers gratis popcorn halen. Verder stonden op het voorplein een ijskar van IJssalon Hemels, een foodtruck van Partycatering Barendrecht en een fankraam waar voetbalshirts werden verkocht. 

  Ook dit toernooi waren weer een aantal deelnemers van het RoParunteam van het Maasstad Ziekenhuis aanwezig. Zij verkochten pannenkoeken, waarbij de opbrengst van de verkoop ten goede komt aan het KWF. De opbrengst dit jaar was € 200,00.

  Ook voor de komende 3 toernooidagen hebben we weer van alles geregeld!!

  Helaas gaan aan het einde van dit seizoen een aantal leden de toernooicommissie verlaten. We zijn daarom dringend op zoek naar ouders of spelers die het leuk vinden om een toernooi te organiseren en voor onze jeugdteams een gezellige, sportieve dag willen regelen. Denk hierbij o.a. aan het aanschrijven van teams, maar ook zorgen voor activiteiten tijdens een toernooidag.

  Wil je weten wat het inhoudt om een toernooi te regelen en misschien een keertje meekijken op een toernooi dag, stuur dan een mailtje naar voetbal.smitshoek@gmail.com. En wie weet zien we je 20 mei, 1 juni of 8 juni!!

  De toernooicommissie