• JO 15-1 verliest van zichzelf.

• Afgelopen zaterdag moesten we uit tegen Feyenoord op het nieuwe complex.

Feyenoord draait ook bovenin mee dus het beloofd een goede krachtmeting te worden en kunnen we zien hoever we zijn.

We spelen op veld 4, het kunstgras voor de kantine. Het weer was troosteloos en het heeft heel de wedstrijd geregend.

Wij mochten beginnen en krijgen gelijk een kans. Maar helaas we liepen elkaar in de weg dus kans verkeken! In dit soort wedstrijden moet je meedogenloos zijn want als jij het niet bent is de tegenstander dat vaak wel.

Door geknoei achterin krijgt Feyenoord een schietkans maar Sam onze keeper pakt het schot gelukkig. Thijs stuurt Job weg en deze sleept er een corner uit. Mischa neemt en geeft op Marco maar zijn kopbal komt kracht te kort. Len wordt nu weg gestuurd en houdt overzicht deze geeft op Joa maar die raakt de bal helemaal verkeerd en ook deze kans is over. Wij staan onder druk en Feyenoord is beter aan de bal. Maar wij weten de 0 te houden en gaan rusten met 0-0.

Feyenoord mag na de rust beginnen en krijgen gelijk een goede kans. Gelukkig ligt Riva in de weg en houden wij ons doel schoon.

Feyenoord krijgt op rechts een corner, deze wordt ingebracht en wij staan erbij en kijken er naar en de 1-0 ligt binnen! Wij proberen weer te gaan voetballen en het is Thijs die Joa weg stuurt maar zijn schot gaat net naast. Nu is het Stan die de bal breed geeft op Thijs. Maar ook zijn schot mist kracht en wordt gepakt door de keeper. Nu is het Feyenoord wat een schietkans heeft maar Sam staat zijn mannetje en behoed ons voor verdere schade. De druk van Feyenoord neemt weer toe en niet veel later is het een schot wat in 1e instantie gepakt wordt maar de rebound ligt toch binnen 2-0 voor de rood witten!

Wij krijgen vlak voor tijd nog een vrije trap op rechts 25 mtr van de goal. Deze wordt genomen door Mischa en zijn schot wordt door iedereen gemist en de bal rolt in het doel 2-1! Dit is tevens de eind stand. Een zeer matige wedstrijd van onze kant, hopelijk blijft dit bij deze ene wedstrijd en halen wij zaterdag tegen Spartaan’20 voor de beker ons eigen niveau.

Wordt vervolgt.......