• JO 19-1 Periodekampioen

• Daar waar het de JO 19-1 in de 1e periode net niet lukte pakken ze in de laatste wedstrijd van de 2e periode nipt de periodetitel. De 1e periode zijn ze over 8 wedstrijden als 2e geëindigd op 16 punten en 27 voor en 9 tegen. De 2e periode is na 7 wedstrijden gespeeld met 19 punten en 20 voor en 4 tegen.

Na 15 wedstrijden is de JO 19-1 koploper met 35 punten en 47 voor en 13 tegen, gevolgd door de nummer 2 Unitas “30 met 30 punten uit 14 wedstrijden.

Velen zeggen “die periodetitel hebben we niet nodig” maar je kan hem toch maar binnen hebben.

Zeker gezien de laatste wedstrijd van de 2e periode uit tegen Kloetinge.

Dit is tevens het laatste seizoen dat er voor periodetitels gespeeld kan worden, de KNVB heeft hier wijzigingen in aangebracht voor het seizoen 20/21

Spelers en Staf, van harte gefeliciteerd met het behalen van deze periodetitel.

We weten IVM het Corona virus niet wat er verder gaat gebeuren met de competitie, maar véél belangrijker is dat iedereen gezond door deze periode heen komt.

Een toeschouwer.