• JO14-1 wint van ASWH

• Het is zaterdag 5 oktober 10:00 uur en we speelden op veld 6.

Voor de beker zijn wij uitgeschakeld maar in de competitie nog ongeslagen.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Altijd Sterker Worden Hendrik Ido Ambacht op het programma.
    Wij mochten beginnen aan de wedstrijd en de eerste kans is ook voor ons. Jay Luca geeft voor op Yoshua maar zijn inzet wordt net naast gekopt. De toon is gezet we zien een gretig Smitshoek wat aan de wedstrijd begint. Uit een corner die genomen wordt door Kalle komt de bal op de stropdas van Milan en deze kopt keurig binnen 1-0!

Vanaf dit moment is het alleen maar Smitshoek wat de klok slaat. Jay Luca en Milan zien hun goede mogelijkheid sterven in schoonheid omdat de keeper in de weg staat. Uit een corner die slecht weg gewerkt wordt door ASWH pikt Stan de bal op. Deze passeert 2 tegenstanders en geeft de bal met een stift over de verdediging aan Kalle. Deze blijft koel en schuift de 2-0 beheerst binnen. Tot dit moment heeft onze keeper Fayro nog geen bal gehad. Jip geeft de bal op Milan die op zijn beurt Yoshua bedient. Deze speelt Kalle aan en heeft zijn 2e goal in het mandje liggen. Hierna mogen de boy’s aan de welverdiende siroop.

Na rust mag ASWH voor de 4e keer aftrappen. De tweede helft geloofden onze mannen het wel. Er werd nog 1x gescoord. Noafal wordt onreglementair neer gelegd dus krijgen we een vrije trap. Noa neemt zelf en geeft de bal precies op de stropdas van Stan. Deze hoeft niet te springen vanwege zijn lengte en laat voor de 4e keer het net bollen!

Karsten gaat nog een keer goed door en wordt getorpedeerd maar de vrije trap loopt op niets uit. Een goede overwinning waarbij de achterhoede met Bjarne, Jip, Pepijn Noafal en de sterk spelende Ruben niets hebben weg gegeven en een wedstrijd waar we af en toe hele goede acties hebben gezien. Het middenveld met Eren, Beau, Stan, Karsten en Jay Luca zorgden voor de aanvoer naar de voorwaardsen. De voorhoede die het de verdediging van ASWH knap lastig hebben gemaakt met Kalle, Milan, Yoshua en Shaquil.

Mannen ga zo door en probeerde goede lijn vast te houden! 👍🏻⚽️