• JO19-1 simpel door in de beker.

Een vernieuwde groep een nieuwe Staf moet dit seizoen proberen JO19-1 weer op de kaart te brengen.
    Op 13 augustus begon de vernieuwde groep aan het seizoen, hoofdtrainer Peter v/d Pennen tezamen met assistent Peter Meijboom de grote taak om er een geslaagd seizoen van te maken.
    Op 8 september een 1e oefenwedstrijd tegen Capelle , uitslag 3-3 .
    Onwennig en aan ons de taak om alle poppetjes op de juiste positie s te laten spelen.
    De trainingsopkomst is boven verwachting Super te noemen, op alle 3 de trainingsdagen volle bak.
    1 september de 1e thuis tegen Leonidas, uitslag een 6- 0 overwinning.
    Was de tegenstander dan zo zwak of waren wij zo sterk. Ik kan niet anders zeggen een prima wedstrijd van onze kant , door 6 voetballende doelpunten te scoren . Mooie combinatie s en een prima inzet.
    8 september uit Spartaan 20 , uitslag 0-9 winst van onze kant.
    Helaas was deze tegenstander te zwak om te weten waar we nu staan. Uiteraard moet je ze er wel inschieten. En het mooie was wederom deze keer dat alle doelpunten weer uit mooie combinatie s werden gescoord.
    15 september thuis tegen OVV Oostvoorne , uitslag 7-0 winst .

Wat een wilde 22 doelpunten voor en 0 tegen.
    We hebben gebruik kunnen maken van 18 spelers , waar een ieder redelijk gelijke speelminuten gemaakt heeft.
    Helaas wel te concluderen dat wij helaas nog niet op de proef zijn gesteld.
    Volgende week de 1e competitie wedstrijd thuis om 11.00uur tegen Xerxes dzb , ook deze zijn super gestart in de beker 1x 9-0 winst en 1x 20-0 winst.

Dan zullen wij weten waar we staan.