• JO19-1 slaat toe in de slotfase

• Vandaag stond de wedstrijd Smitshoek - Brielle op het progamma.
    Uit de uitslagen van voorgaande wedstrijden die zij gespeeld hadden , concludeerde wij dat het geen Appeltje Eitje zou worden.
    Helaas konden beide teams geen lekkere warming-up maken dit ivm de veld bezetting van voorgaande wedstrijden.
    Dan sluipt er misschien wel een gemakzucht in het team.
    Wij kunnen en mogen dat ons juist nu niet veroorloven . Met de wetenschap dat de no:2 Sho tegen Xerxes moest aantreden, waar wij een gedachte hadden dat Sho het zeer moeilijk zou krijgen. En dat kwam uit 4-0 winst Xerxes .

Binnen 10 minuten creëerde wij 2 opgelegde kansen , maar de keeper van Brielle stond Fantastisch te keepen.
    Ons veldspel zag er verzorgd uit, openingen werden gezocht en gevonden. Alleen moet de scherpte daar nog gezocht worden in de aanname.
    Om Brielle niets te min te doen , zag je dat daar een elftal stond die voor iedere meter durft te knokken en voor elkaar wilde werken. Wat ook resulteerde dat ook zij diverse kansen creëerde.
    Na 20 minuten moest Lars het veld al ruimen door een blessure aan zijn lies, Nick verving hem.
    In minuut 37 gaf de goed leidende scheidsrechter een terechte Penalty aan Brielle, voor vasthouden ( misschien iets slimmer worden ) .
    Maar wij hebben Bradley , deze wachtte lang en nam een goed keuze en pakte de Pingel.
    We gingen de rust in met een brilstand 0-0
    In de 2e helft wederom een wissel , Randy moest geblesseerd het veld ruimen Thomas nam de positie linksachter voor zijn rekening ( Top gespeeld Thomas ).
    Het meeste spel speelde zich af op het middenveld van 16 tot 16 meter met af en toe een corner voor beide teams.
    20 min voor tijd kwam Nahom in het team om Joey te vervangen, hij wilde wraak nemen ivm zijn reserve beurt.
    Hij nam direct initiatief en soleerde met zijn actie s tot de achterlijn. In minuut 75 was het Allard die de 1-0 op het scorebord zette , hij scoorde uit een scrimmage.
    Conditioneel zit het wel goed met ons , blijven voetballen met de gedachte vooruit.
    7 minuten later was het Thomas v Krimpen die de 2-0 aantekende.
    Al met al een overwinning die wij niet kado kregen, een goede tegenstander die wel degelijk van zich liet spreken.
    6 gespeeld 18 pnt
    De nummer 2 Zuidland 6 gespeeld 15 pnt.
    Nog 2 wedstrijden winnen en het 1e toetje een Periodetitel is binnen.
    Aankomende zaterdag spelen wij thuis tegen Spirit om 11.00u.