• Kamp meidenteams MO13 t/m MO17

  • Vrijdagmiddag rond 16 uur zijn de meidenteams van Smitshoek vertrokken naar Kamppeerboerderij de Reehoeve in Bergeijk.  In de avond begonnen we met het dierengeluidenspel in het nabijgelegen bos. We sloten de avond af met een kampvuur waar we gezellig hebben gezongen.

    Na een korte nacht stond uiteraard voetbal centraal op de zaterdag. De meiden speelden een toernooi, er werden vaardigheidstesten afgenomen en tot slot de voorrondes voor de penaltybokaal. Nadat iedereen verzadigd was van een lekker patatje en snacks van de frietkar werd de bonte avond goed afgetrapt. Tijdens de bonte avond was er de mogelijkheid om gezellig te karaoken of een leuke act op te voeren. Daarnaast kon er uiteraard gedanst worden.

    De meiden hebben zichzelf nog meer van hun gezellige kant laten zien. Zondagochtend stond weer in het teken van voetbal. Niemand minder dan Edwin de Koning had een leuke training voorbereid. Hij sloot de training af met de finale van de penaltybokaal. Rond half 1 vertrok de bus weer naar ons mooie Smitshoek complex.

    Wij kijken terug op een geslaagd weekend! Dit had niet kunnen plaatsvinden zonder onze sponsoren en de gedreven begeleiding. Vanaf deze plek willen wij dan ook de sponsoren en de begeleiding bedanken voor hun bijdrage. Mede dankzij jullie hebben wij een fantastisch weekend kunnen neerzetten.