• Karin

• Sociaal, verbindend en gezellig, dát is Karin! Met een voetballende man en twee zoons (waarvan inmiddels alleen de jongste nog op het veld te vinden is), was het geen verrassing dat Karin zich ook snel thuis zou voelen op de club.  Al zo’n twaalf jaar, sinds haar oudste zoon startte met voetballen, is zij vrijwilliger in de kantine en acht jaar lang verzorgde ze het eten tijdens het jaarlijkse voetbalkamp. Naast haar werkzaamheden bij VV Smitshoek is Karin fulltime te vinden bij de Pameijer waar zij als Leerwerkcoach A mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt begeleidt. Een leuk weetje? Samen met haar collega’s en cliënten verzorgt Karin ieder jaar de BBQ op het bedrijventoernooi en onze familiedag!

• Kantineagenda