• Kinderspektakel met Koningsdag bij vv Smitshoek

  Iedereen is er al gewend dat er tijdens de viering van Koningsdag op vrijdag 27 april a.s. op het complex van vv Smitshoek veel te doen is voor de kinderen. Na het succes van vorige jaren zijn de kinderspelen ook dit jaar weer met veel spectaculaire onderdelen (ook voor de oudere kinderen). Er komt een piraten speel glijbaan, klimtoren, rokjes voetbal, en een stormbaan Ook zijn er een springkussens. Zo is er van alles te beleven voor elke leeftijdsgroep. De traditionele spelletjes zoals kruiwagenrace, 100 meter sprint, spijkerslaan, zaklopen en nog heel veel meer staan ook op het programma. 

   

  De spelletjes zijn voor kinderen van 4 t/m 15 jaar. Zij kunnen bij de kraam een spelletjes kaart kopen voor € 3,00 en een keuze maken uit een 40 tal spelonderdelen. Er is zeker voor iedereen iets leuks te doen. De spelletjes zijn van 13.30 uur tot 16.30 uur

   

  Vanaf 16.30 uur kunnen de kinderen op het pleintje bij de speeltuin hun spulletjes verkopen op de kindervrijmarkt. Dit gaat alleen door als het niet regent.

   

   

   

  Van 16.30 uur tot 19.30 uur in er live muziek met Anne Marie Boekelman in de kantine van vv Smitshoek.