• Kledingsponsoring JO13-5

• FC Barcelona, Real Madrid en nu VV Smitshoek JO13-5. Wat deze clubs gemeen hebben denkt u? Alle drie deze clubs spelen of speelden met een goed doel als shirtsponsor.

20 februari 2022
    Gisteren kon deze meneer toch nog zijn zoontje zien voetballen.
    Vandaag mogen we 5 andere terminale patiënten helpen met een laatste wens.

Bron Twitter: @StAmbulancewens

Het zijn dit soort ontroerende dagelijkse berichten die ons deden besluiten om in plaats met onze bedrijfsna
    am Q-Ship Management spleen, deze ruimte te doneren aan Stichting Ambulance Wens. Een stichting die zich dagelijks inzet om immobiele en terminale patiënten toch nog een zo nodig gewenst laatste uitje, afscheid of bezoek te gunnen. In plaats van dat de shirtsponsor een bijdrage aan de club schenkt, willen wij het andersom doen. Mede om deze reden vraag ik jullie allen om een donatie aan Stichting Ambulance Wens. Hierdoor kan de stichting nog meer wensen uitvoeren dan de reeds 16.700 vervulde wensen. Dat zijn meer dan 16.700 families die dankzij Ambulance Wens een onvergetelijk moment hebben kunnen delen met hun terminale geliefden.

Wilt u JO13-5 ook helpen met het volbrengen van hun teamdoel dan is elke donatie welkom via: https://supportanddonate.com/doneer-pagina/6209/kom-als-team-in-actie-voor-stichting-ambulance-wens-jurry-hofland?sub=donate