• Knappe prestatie Smitshoek 2

 • In een zenuwslopende halve finale voor de KNVB-districtsbeker slaagde V.V. Smitshoek 2 erin om de medekoploper van de reserve Hoofdklasse A, Antibarbari 2, met een nipte 1-0 overwinning te verslaan. De wedstrijd, die gespeeld werd op het scherpst van de snede, kende een intense strijd tussen beide teams.
  In de eerste helft van de wedstrijd waren beide teams goed aan elkaar gewaagd, waarbij zowel V.V. Smitshoek 2 als Antibarbari 2 enkele kansen creëerden. Echter, beide verdedigingen stonden sterk en wisten de aanvallen af te weren, waardoor de ruststand 0-0 bleef.
  Na de rust bleef de spanning hoog, met beide teams die vastberaden waren om een doelpunt te scoren en de wedstrijd naar hun hand te zetten. Uiteindelijk was het V.V. Smitshoek 2 dat in de tweede helft de doorbraak forceerde. Bij een afgeslagen hoekschop in minuut 69 wist een speler van Smitshoek van buiten de 16 het net te vinden, tot vreugde van het thuispubliek.
  Ondanks de aanhoudende druk van Antibarbari 2 slaagde V.V. Smitshoek 2 erin om hun voorsprong vast te houden tot het laatste fluitsignaal. Met een sterke verdedigende prestatie en een doelpunt dat het verschil maakte, plaatste V.V. Smitshoek 2 zich voor de finale van de districtsbeker.
  De finale van de districtsbeker staat gepland op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) op een nog nader te bepalen locatie. Voor V.V. Smitshoek 2 zal het een kans zijn om hun seizoen te bekronen met een bekertriomf, terwijl Antibarbari 2 teleurgesteld zal zijn maar trots kan zijn op hun sterke prestatie in de halve finale.
  SAVE THE DATE donderdag 9 mei en kom Smitshoek 2 met z’n alle aanmoedigen!