• Kom zaterdag naar de finales van Smitshoek 2, 3 en 4

• Voor wie het voetbalseizoen niet lang genoeg kan duren is het tof dat aanstaande zaterdag opnieuw kan worden genoten van een spannende pot voetbal van een Smitshoekteam. En er kan nog worden gekozen voor zowel een uit- als thuiswedstrijd ook. Want het 2e moet aanstaande zaterdag om 11.30 aantreden voor de apotheose van de strijd om een plek in de reserve Hoofdklasse tegen Scheveningen en moet daarvoor afreizen naar het terrein van Westlandia.

Wie dichter bij huis wil blijven kan zich eveneens op zaterdag vermaken bij de de strijd om promotie naar de 2e klasse tussen Smitshoek 3 en 4. Want die moeten door een speling van het lot en beiden, na knappe halve finalewinst tegen respectievelijk SHO 3 en De Jonge Spartaan 2 afgelopen zaterdag, onderling gaan uitmaken wie daarvoor in aanmerking komt. Natuurlijk is dat eigenlijk een formaliteit, want Smitshoek is per definitie winnaar. Wordt dat een leuke wedstrijd? Voor beiden is het wellicht vooral een prestigekwestie waarbij het vooral een zaak lijkt te zijn wie na het bedrijventoernooi van vrijdag met aansluitend een leuk feest nog het meest wedstrijdfit is. Want nogal wat spelers hadden zich, nog niet in de wetenschap dat hun seizoen dan nog niet klaar zou zijn, ingeschreven bij een van de bedrijventeams. Dus of het een echt een leuke onderlinge krachtmeting zal worden zien we zaterdag wel. Laten we hopen op leuk voetbal en een leuk feestje na afloop.

Maar de echte spanning staat dus op de mannen van het 2e die tegen het geduchte Scheveningen de klus moeten zien te klaren. Een team dat dit jaar als 4e is geƫindigd in de 1e klasse A achter kampioen Katwijk en teams van Quick Boys en Voorschoten.

Smitshoek 2 kan wel een steuntje in de rug gebruiken dus worden de echte fans verzocht om onze mannen te steunen in hun finale

Zaterdag 15 juni aanstaande, aanvangstijd: 11.30

Sportpark De Hoge Bomen 4, 2671 NZ Naaldwijk

Smitshoek Bovenaan, dat is waar wij voor gaan.