• Laatste kans om in te schrijven bij VV Smitshoek

• Beste ouders, verzorgers en voetballers van VV Smitshoek,

De Clubvoetbaldagen in de schoolvakantie zijn perfect om de voetbalskills een boost te geven. Veel van onze leden weten dat inmiddels omdat ze al een keer in Barendrecht hebben meegedaan. Deze dagen zijn super gaaf voor elke speler (jongens en meisjes) van 6 t/m 13 jaar. Elke avond slapen de kinderen gewoon thuis.

3 gave voetbaldagen
    De gevarieerde en uitdagende oefeningen gaan 100% zorgen voor een glimlach op jouw gezicht. Zo heb je geweldige dagen en kun je perfect werken aan je skills. Je verveelt je dus geen moment, want naast het voetballen kun je met diverse verrassende animatie natuurlijk weer flink lachen met je (nieuwe) voetbalvrienden. Deelnemers geven Clubvoetbaldagen als rapportcijfer een 8,8. Dan weet je dat het goed zit.

Goed om te weten
    - De voetbaldagen zijn op 18, 19 en 20 oktober
    - Veilige opvang van 09.00 tot 16.30 uur
    - Afwisselende en uitdagende training
    - Je ontvangt een prachtig tenue (shirt, broek en kousen)
    - Perfecte mix van voetbal en plezier

Kijk snel op https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-vvsmitshoek/ of er nog plaatsen zijn. Wacht niet te lang en schrijf je snel in. Want VOL is ook echt VOL.

Tot snel!

Team Clubvoetbaldagen VV Smitshoek