• Laatste stand van zaken

 • Nu het seizoen 2022-2023 er definitief op zit en iedereen aan vakantie denkt gaat onze selectie per 18 juli a.s. weer starten met de 1e training en wedstrijden.

  Zowel de nieuwe spelers als nieuwe staf zullen we binnenkort aan u voorstellen.

  In de staf is Marco Roos gestopt maar blijft Smitshoek trouw als supporter en zal Kevin Schipper zijn taken als teammanager samen met John Jaques invullen. Daarnaast heeft Ap Bol nu echt pensioen genomen en heeft Rene Koot de taken als materiaalman voor de gehele selectie op zich genomen. Tot slot is er ook een nieuwe trainer bij Smitshoek 2 aangesteld. Edilson Oliveira stapt met veel spelers van Smitshoek O19 over naar het 2e elftal.

  Als nieuwe spelers heten we welkom: Jesper van den Bosch (BVV Barendrecht), Lucio Hollander en Tim Zandwijk (Alphense Boys O21), Steyn Gerritsen en Quinten van der Ent (Excelsior Rotterdam O21), Sven Schilders (Nieuw-Lekkerland), Ilano Silva Timas (Excelsior Maassluis), Gavin Penijn (Blijdorp) en Levi Blinker (Spartaan'20). Daarnaast is het fijn om te melden dat ook Lorenzo Braaf weer speelgerechtigd is voor Smitshoek in het nieuwe seizoen. Naast de sterke spelersgroep die blijft gaat er een mooie concurrentie ontstaan waardoor er van alle spelers weer maximaal gevraagd gaat worden. 

   

  Download hier het voorbereidings programma van het 1e elftal