• Laatste training van 2021 was door selectiespelers aan onze Smitshoek-jeugd

 • Zoals afgesproken is afgelopen zaterdag 18 december de gemaakte belofte uit 2019 door de selectiespelers ingelost. Doordat er verschillende sponsoren in 2019 hun nek hebben uitgestoken om de selectie te ondersteunen bij het trainingskamp, Januari 2020 Valencia, hebben de selectiespelers een toen gemaakte belofte met veel plezier ingelost. Het geven van trainingen aan onze eigen jeugdspelers waarbij de sponsoren de elftallen hadden geselecteerd. Door corona was het er twee keer eerder niet van gekomen en ook nu was het spannend of het door kon gaan. Na eerst, als selectie, zelf getraind te hebben van 09.30-11.00 uur konden de selectiespelers samen met de technische-, begeleidende en medische staf onder leiding van onze hoofdtrainer Edwin de Koning de belofte inlossen. Op veld 7 stonden de teams samen met de keepers te popelen om te beginnen. Onder toeziend oog van Marco Snel doceerde Jochem vd Biggelaar en Joey Kleijn de jeugdige talenten van Smitshoek JO15-6, JO13-4  en JO12-3. In de hoek van het veld was Ricardo Seton samen met de keepers Michael Termijn en Bradley Dekker onze keepers aan het bijspijkeren. 
  Teammanagers John Jaques en Marco Roos zorgde samen met Ap Bol en Leo Mosselaar voor zowel het beschikbare materialen als een sportdrankje voor de inwendige mens. Alles om de spelers en speelsters optimaal te kunnen laten trainen. 
   
  Als je dan over je schouder keek naar de andere kant van de parkeerplaats zag je daar de talenten van Smitshoek JO09-1, JO09-4, JO09-7, JO10-6, JO10-9 hard trainen. Met iedere 20 minuten andere trainers die jou iets wilde leren wat hun geholpen heeft om in het 1e te komen. Zo was de beleving groot bij de afwerkvorm van Daniël Esajas, Allard Janssen, die het als trainers opnamen tegen de groep van Hermon Tekleab en Guyon Fernandez, welke kleur zou er gaan winnen en/of welke kleur schoot het vaakst op goal was de vraag. In de verste hoek van het veld gaven Ray Kroon, Bobby Vos en Nino Urban de spelers uitleg hoe ze positioneel in hun partijspel het beste een goede veldverdeling konden hebben. Waar moet je dan op letten en hoe moet je bewegen ten opzichte van de andere medespelers, hoe kun je een medespeler aan de bal helpen? In het midden van het veld stonden Gabri de Rover, Damian van den Oever en Micha Lo Kioeng Shioe  klaar om spelers te leren hoe je van richting moet veranderen met de bal aan je voet, hoe je je tegenstander op zijn verkeerde been kan zetten zonder zelf om te vallen en hoe je de tegenstander kan omspelen en zelf oog blijft houden voor de goal en je medespelers. 
  Bij ieder wisselmoment stonden de bekertjes sportdrank klaar in de dug-out zodat er geen tijd verloren zou gaan.
   
  Namens de selectie en volledige staf wensen we alle jeugdspelers, ouders en andere clubleden hele goede kerstdagen en een gezond 2022. Laten we hopen dat we elkaar snel weer mogen en kunnen zien op de club en dan vooral op en rondom de velden als we weer voetballen. Wij als selectie vonden het zo leuk om te doen dat we het zeker nog een keer gaan herhalen. (zie bijlage voor een klein foto verslag).
   
  Onderstaande teams hebben de training gekregen:
  • JO09-1 (team van Michel Kramer) 
  • JO09-4 (team van Remco Rietdijk) 
  • JO09-7 (team van Olaf van der Most) 
  • JO10-6 (team de Bondt) 
  • JO10-9 (team Sander van der Heiden) 
  • JO12-3 (team Wilfred Poleij) 
  • JO13-4 (Team Johan Veldkamp) i.p.v. de JO17-7
  • JO15-6 (team Saskia de Jong)