• Lorenzo Delwel, Roan Schenk en Arbjon Ilazi vertrekken naar een BVO

  • Dat Smitshoek de laatste jaren een kweekvijver is geweest van talent is allang duidelijk, want steeds meer scouts vinden de weg naar ons prachtige complex. Eerder werd al bekend dat Tess Godding en Kim Rietveld de stap naar Feyenoord MO16 maken. Daar zijn nog drie jeugdspelers bijgekomen die een mooie transfer hebben te pakken naar een Betaald Voetbal Organisatie.

    Lorenzo Delwel schoot er bij de O9-1 de ene na de andere in en dat leverde hem de nodige interesse op. Uiteindelijk koos hij na een leuke en uitdagende stage voor het opleidingsverhaal van PSV. Een mooie en spannende stap, maar Lorenzo heeft er ontzettend veel zin in. Hij zal zijn vriendjes gaan missen, maar zij zullen zijn avonturen bij PSV met volledige support blijven volgen. Wij wensen Lorenzo veel succes!

    Roan Schenk speelde als O11-speler al in de O13-3 en ontwikkelde zich de laatste seizoenen stormachtig. De creatieve middenvelder viel op met zijn geweldige traptechniek en zorgde ervoor dat de aanvalslinie gevoed werd met steekballen. Nadat Roan vorig seizoen de boot nog afhield en graag bij zijn vrienden wilde blijven, was zijn ontwikkeling van dit seizoen in combinatie met de blijvende interesse van opleidingspartner Excelsior wel reden om aankomend seizoen de stap naar Kralingen te maken. Daar komt hij in het team met Smitshoeker Bartu Erdogan, dus de Smitshoekse connectie zal bij Excelsior O12 zeker zichtbaar blijven. We wensen Roan heel veel succes!

    Arbjon Ilazi was als O15-speler al doorgeschoven naar de O16-1 en daar maakte de middenvelder mooie stappen. Als motor op het middenveld was de dynamische middenvelder van belangrijke waarde en dat was de scouts bij Excelsior ook opgevallen. Na een succesvolle stageperiode kon hij dan ook vol trots zijn ‘contract’ ondertekenen. We wensen ook Arbjon natuurlijk enorm veel succes.