• Maandagavond trainingen ongeselecteerden gaat volgend seizoen verder
  • Maandag 31 mei a.s. is de laatste training voor de ongeselecteerden. In de voorbije maanden hebben Ton Habermehl, Jack van den Berg en Edwin de Koning met veel plezier de maandagavond trainingen gegeven en gaan daar in het nieuwe seizoen 1x per maand mee door. De eerste maandag van iedere maand zal er om 20.30 uur begonnen worden met de training. Doordat de selectie ook op maandag traint is het een uurtje later dan gebruikelijk maar zal de training wel 75 tot 90 minuten duren.

    Op maandag 6 september zal de eerste training zijn. Opgeven is niet nodig, zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat we om 20.30 uur kunnen starten. Verder zal de training zijn op: maandag 4 oktober, maandag 1 november en maandag 6 december 2021. Of we in januari 2022 op 3 of 10 januari gaan starten wordt later bekend.

    Namens de trainers wensen wij jullie allemaal een hele fijne, sportieve, gezonde en onvergetelijke vakantie. Laten we hopen dat we kunnen gaan toewerken naar een 'normaal' voetbalseizoen. Daar zijn we allemaal wel aan toe.