• Zaterdag Kantine open met QR code

• Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:

Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.

Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders, Leiders, coaches en trainers van Smithsoek kunnen een bandje bij de poort (Leo Tol) ophalen waarmee ze toegang tot het gebouw krijgen. Overige kunnen zich in de MICK melden.

In de kantine, Kleedkamers en toilet bezoek is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.

Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine, dus zijn er slechts beperkte (zit)plaatsen.

Zoals afgelopen zaterdag al van toepassing was is er ook nu weer qr-code controle om het pand in te komen, dus dat geldt voor zowel de kantine alsook de kleedkamer.

De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Wij rekenen op een ieders zijn/haar begrip.