• Medewerkersavond in een andere vorm

• De medewerkersavond, die na het nodige passen en meten uiteindelijk op 26 oktober aanstaande was gepland, kan helaas geen doorgang vinden. De reden is dat er onvoldoende inschrijvingen waren om naar een leuke avond toe te werken. Het zag er ook niet naar uit dat er uiteindelijk veel meer mensen zich zouden aanmelden. Dus hebben de organisatoren besloten de voorbereidingen te staken.

Was gekozen de datum, in het laatste weekend van de herfstvakantie, dan toch niet geschikt. Of was men in de afgelopen jaren niet tevreden met de formule van een apart feest voor alle medewerkers/ vrijwilligers? We kunnen er nu naar gissen maar dat heeft geen zin. De knop is om en wij kunnen als VV niet het risico (tijd, geld, moeite) nemen om een mooi programma uit de kast te trekken waar uiteindelijk te weinig animo voor is.

Natuurlijk wil het bestuur een manier vinden om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Want zij vormen de ziel van de club en hun inzet wordt zeer gewaardeerd. Zo zijn er bij de secretaris namen aangeleverd die zich in de afgelopen tijd hebben onderscheiden met hun inzet voor de club. Daar zal zeker aandacht aan worden besteed en het bestuur zal zich beraden op de vraag hoe dat het best kan gebeuren. In die zin danken we de mensen die namen hebben ingediend voor hun moeite, u hoort zo spoedig mogelijk nader via de site of app groepen.

Daarnaast zal worden bezien of op termijn een nieuwe feestavond kan worden georganiseerd waarvoor wel voldoende belangstelling bestaat. Wellicht mede in het kader van alle activiteiten die het komend kalenderjaar in het kader van Smitshoek 60 jaar zullen plaatsvinden.

Voor nu dus even geen aparte avond voor medewerkers maar hopelijk op termijn iets in een nieuwe vorm. Daarover kunt u te zijner tijd meer lezen op de website of andere media van de VV.

Namens de organisatie

Ad Kooimans