• Mideko – Bedrijventoernooi op vrijdag 27 Augustus as.

 • Na 2e verloren pogingen in juni 2020 en 2021 lijkt het nu dan toch te gaan lukken en hebben we een alternatieve datum gevonden om het Mideko bedrijventoernooi te houden.

  Vanwege de enorme vraag wijken we voor deze ene maal af van de traditionele periode in juni en hopen en verwachten wij dat we eind augustus dan toch het Mideko bedrijventoernooi te kunnen houden.

  We hebben daarom vrijdag 27 Augustus als datum vastgelegd en zijn we met de voorbereiding begonnen en de eerste teams hebben zich inmiddels al aangemeld.

  Natuurlijk houden we de verdere ontwikkelingen ten aanzien van de regelgeving in de gaten maar wij gaan er van uit dat vrijdag 27 Augustus wel zal gaan lukken.

  Kortom wilt u als sponsor,vriendenteam of regionaal bedrijf zich nog inschrijven, wees dan snel want VOL IS VOL.

  Wat zijn de ingredienten ?

  Vele bedrijventeams die in verschillende pouls (en dit jaar dus ook weer een dames-poul) sportief maar vooral gezellig met elkaar strijden op de prachtige velden van ons complex.

  De kosten bedragen € 175 per team, inclusief drank en etensbonnen.

  In de loop van de vrijdagavond is er natuurlijk ook weer een BBQ en aansluitend zal er weer een spetterend optreden zijn, voor deze editie hebben we helemaal een top-artiest weten te strikken.

  Natuurlijk zijn ook supporters meer dan welkom op die avond !

  Wil je je opgeven ? laat het ons dan weten ?

  marcel.van.den.eijnden@vvsmitshoek.nl