• Mideko – Bedrijventoernooi vrijdag 17 jui enorm geslaagd.

 • Na 2 jaar gedwongen afwezigheid, was het afgelopen vrijdag dan eindelijk weer zover en werd het 9e Mideko berdijventoernooi gehouden op vv Smitshoek.

  Met 40 heren en 5 dames-teams werd er in een 7 tegen 7 competitie gestreden om de eer en natuurlijk om de bekers.

  Om 18 uur werd er afgetrapt op een zon overgoten Smitshoek complex, waar het uiterst gezellig en extreem druk was, niet enkel met de vele bedrijventeams, maar met minstens net zo veel collega’s en toeschouwers.

  Het horeca-plein waar naast een buitenbar, ook de barbeque van slagerij van Linschoten stond, stroomde goed vol.

  Daarnaast zorgde  DJ Etienne van Ohio, voor de heerlijke zomerse klanken en gezelligheid.

  De 40 heren teams streden in 8 poules om de bovenste plek om zo door te stromen naar de kwart, halve en eventueel grote finale.

  Deze finale werd gespeeld tussen Best trucks en Nootenboom sport, die uiteindelijk door Best trucks met 1-0 werd gewonnen.

  De andere poule was misschien nog wel mooier, 5 dames-teams streden op het hoofdveld om dezelfde titel, Deze werd uiteindelijk door de dames van harvest house gewonnen.

  Aansluitend was er en een warme kantine nog een spetterende afsluiting waarbij Andrew Dean de zaal op z’n kop zette.

  We kunnen terugkijken naar een enorm geslaagde, druk, zonovergoten en uiterst gezellige editie, en er gaat een bijzondere dank naar die vrijwilligers die echt een wereldprestatie hebben geleverd om dit event tot dit succes te maken.