• Miranda

• Sinds januari 2019 is Miranda barhoofd bij VV Smitshoek. Al vanaf dat haar oudste zoon (13) startte met voetballen in de Mini-F, is ze een energieke, positieve vrijwilliger op de club en heeft ze altijd de middag/late bardiensten gedraaid. Eigenlijk kan Miranda niet kiezen wat ze het allerleukst vindt om te doen: “Ik vind het, het fijnste wanneer het gezellig druk is, zodat je lekker bezig bent en af en toe een momentje hebt om een praatje te maken met een bekende”. Gedurende de late bardienst krijgen de vrijwilligers vaak een maaltijd aangeboden en dat slaat Miranda natuurlijk niet af. “Ik moet zeggen dat ik dan altijd een patatje bestel. Dat vind ik gewoon het allerlekkerste uit de keuken!”

• Kantineagenda