• MO13-1 door in de beker competitie

 • Met het ijs in de sloot, een lekker zonnetje en een meidenteam die willen voetballen kan het toch eigenlijk niet mis gaan zou je denken. Nou ja, bijna dan.

  De Smitshoekse meiden speelde om 11.30 uur uit tegen Blijdorp voor de beker. We begonnen de wedstrijd in een wat afwachtende houding en Blijdorp pakte zijn kansen met een hongerige aanvalsduo en maakt de 0-1. Na wat gepingel op beide helften scoren we de gelijkmaker, 1-1. Ergens 10 minuten voor tijd, randje 16 een vrije trap tegen. Blijdorp maakt de 1-2. Fluitsignaal en rust. Tijd voor bezinning, een powerpitch van de leiding en een bakkie siroop. De meiden komen al weer snel het veld op. "de koppies staan anders"
  Langs de lijn bij de supporters veel (positieve) discussie maar we hebben al snel door dat er een andere mentaliteit op het veld staat. We gaan voor de winst!

  Al snel maken we de gelijkmaker, 2-2. Er volgen fysieke duels, corners, 1-2tjes en we zetten Blijdorp vast. We maken de 3-2 uit een corner en daarna ook nog de 4-2. Wat een verschil, maar dit is wat ons team kan! Complimenten aan de trainers en natuurlijk de meiden. Op naar de competitie.

  Langs de lijn,

  S.U. Porter