• MO13-1 op koers voor kampioenschap

• 4 mei 14.30 uur staat de inhaalwedstrijd uit tegen Xerxes gepland. Een wedstrijd die wederom een belangrijke aansluiting is voor het in zicht komende kampioenschap van de competitie. We hebben nog 4 wedstrijden te gaan na vandaag.
    Omdat er toch een vakantie tussen zit zou je verwachten dat we nog wat traag zijn maar niets is minder waar. We starten goed en al snel maken we het eerste doelpunt. De meiden zijn fel en spelen technisch goed op elkaar in. De voorzetten en assists komen vanuit elke hoek en het middenveld. 0-1-2-3-4-5... het houdt niet op. Uiteindelijke fluit de scheids af en winnen we met een overtuigende 0-8. Alle eer aan het gehele team voor dit mooie resultaat.

Nu gaat er een roddel binnen het team dat er een geluksmuntje is gevonden welke de meiden hebben bestempeld als lucky-coin. Ik vind het allemaal prima hoor en als we daarmee blijven winnen dan zorg ik er persoonlijk voor dat deze op de beker wordt geplakt. Op naar volgende week. Nieuwe ronde nieuwe kansen! Zet hem op meiden.
    Langs de lijn,

S.U. Porter