• MO15-1 blijft winnen

 • Na een welverdiende vakantie waarbij de thuisblijvende meiden wel zijn blijven trainen en er gelukkig geen ongelukken zijn gebeurd op de skipiste, zijn de meiden van MO15-1 weer gestart met de competitie. Deze keer uit tegen RKAVV uit Leidschendam, een team dat is gepromoveerd naar de Hoofdklasse.

  We zien in de eerste helft dat de promotie terecht is. RKAVV heeft een goede ploeg en maakt het onze meiden ook moeilijk. Een aantal schoten op het doel van Julia en enkele corners maar ze weten niet te scoren. Onze meiden creëren voorin minder gevaar. Met 0-0 gaan de teams rusten.

  De tweede helft ziet er toch weer anders uit. Onze meiden komen meer aan voetbal toe door met elkaar meer te combineren. RKAVV creëert minder aanvallen en de dreiging ligt bij Smitshoek. Een paar goede schoten op doel of net naast. Uit een corner is het dan eindelijk Smitshoek dat scoort via een geweldige kopbal van Tess, 0-1. Onze meiden dringen verder aan, ondanks dat de grensrechter in het veld in de weg loopt, maar een tweede keer scoren lukt niet.
  De meiden van Smitshoek blijven de koploper in de hoofdklasse competitie.

  Volgende week weer een topper tegen Die Haghe om 11.30h. De meiden rekenen natuurlijk op uw steun.

  Voor u langs de lijn,
  S. U. Porter