• MO15-3 wint met 2-3 in een geweldige wedstrijd

De wedstrijd op 29 september 2018 zullen wij ons nog lang herinneren: MO15-3 tegen Hekelingen MO15-1. Wat een spannende wedstrijd was dat! Gewonnen met 2-3. Met maar 10 dames in het spel staat MO15-3 goed haar mannetje. Al binnen tien minuten scoort Charlotte het eerste doelpunt. De tegenpartij komt terug naar 1-1 maar blijft achter de feiten aanlopen. Amani komt ineens vanuit het middenveld aanstormen met de bal en passeert de keepster: 1-2. Het spel wordt nu iets ruwer maar onze dames geven geen krimp. Na een pijnlijke overtreding op Sacha in het strafschopgebied floept Xenia de penalty er zo in. Hoppa: 1-3. Net voor de pauze wordt het alsnog 2-3. In de pauze pept coach Ferry de dames nog even op en past de opstelling iets aan. In de tweede helft zoekt de tegenpartij de aanval maar dit verandert de stand niet meer. Josje, Janita, Roos en Anouk proberen zo veel mogelijk te blokken. Ballen die daar nog doorheen komen worden perfect gestopt door Pearl. De dames hebben met trots hun eerste drie punten binnen gehaald.
    MO15-3 is een nieuw samengesteld team. Nu het team vastigheid krijgt zie je de potentie!