• MO17-1 stabiel in hoofdklasse

 • De clubs zijn aardig aan elkaar gewaagd in de top van de hoofdklasse competitie MO17 en het is aan de meiden van Smitshoek om aansluiting te houden met de top.

  Na een eerste puntenverlies tegen Barendrecht afgelopen week, speelt het team uit tegen VV Binnenmaas. De vaste keeper is helaas nog geblesseerd en ze waren daarom genoodzaakt om een veldspeelster de handschoenen aan te laten trekken. Met wat schoten op het doel en een keurig gehouden vrij trap welke over de muur indaalde, is het doel leeg gebleven. Complimenten voor de keep!

  Het veldspel was lastig en fysiek vanwege de sterke verdediging van Binnenmaas maar als smitshoek er doorheen speelde waren de kansen zeker in het voordeel van Smitshoek. De ballen gingen over, net naast of raakte de lat. Smitshoek scoorde uiteindelijk wel uit een corner middels een klutsbal welke knap randje 16 in de kruising wordt geschoten.

  3 punten mee naar huis - Eindstand 0-1

  Volgende week spelen we thuis tegen de nr2 in de competitie wat ongetwijfeld een leuke pot voetbal gaat opleveren. Supporters zijn altijd welkom.

  Langs de lijn,
  S. U. Porter