• Namens Leo dank voor jullie support
  • De oproep op de site en onze Facebook-pagina om Leo Tol te verrassen met een leuke kaart of attentie heeft zacht uitgedrukt wel ‘effect’ gehad. Vele tientallen Smitshoekers hebben de moeite genomen om hem te voorzien van aardige/lieve en soms hele originele beterschapswensen. In huize Tol is tevens voorlopig geen gebrek aan vers fruit of bloemen, want er zijn ook de nodige manden en bossen bezorgd.

Leo, zijn vrouw Diny en toeverlaat dochter Dominique waren ontzettend blij verrast en willen bij deze laten weten dat ze jullie ontzettend dankbaar zijn voor de attenties. “Dit is echt een steun voor ons, het is en was echt een hele goede oppepper. Heel tof dat zoveel Smitshoekers deze moeite hebben genomen”.

Maar het belangrijkste moeten we nog even kwijt. Het gaat naar omstandigheden goed met Leo. Hij heeft echt wat geïncasseerd en het zal zeker nog wel even duren voor hij weer de oude is. Aanstaande vrijdag moet hij weer naar het ziekenhuis om af te stemmen over hoe verder. Maar Leo is weer op de weg terug. Dat is, gelet op zijn lichamelijke conditie enkele weken geleden, absoluut een wonder te noemen.

Met jullie acties hebben jullie Leo en zijn gezin heel blij gemaakt. Ook vanaf deze kant enorm bedankt. De Smitshoek familie heeft weer getoond waar het nu echt om gaat: betrokkenheid en zorg voor elkaar is de ziel van de club.

Verenigingsmanagement en redactie