• Nederland - IJsland

 • Beste spelers, ouder sen verzorgers,

  Afgelopen week heeft het Nationale voetbalteam van Canada bij ons op vv Smitshoek mogen trainen als voorbereiding op de wedstrijd Nederland – Canada op donderdag 6 juni.

  Als dank voor hiervoor heeft vv Smitshoek van de KNVB kaartjes gekregen voor al onze jeugdspelers voor de wedstrijd Nederland – IJsland aanstaande maandag 10 juni om 20.45 uur in De Kuip te Rotterdam.

  Samen met de KNVB nodigen wij hierbij al onze Jeugdspelers uit voor deze wedstrijd. Alle spelers van Onder 7 tot en met Onder 19 ontvangen een mail van de KNVB.

  We snappen dat niet iedereen van deze mooie kans gebruik kan of wil maken (ook vanwege de jonge leeftijd van enkele spelers), maar het is voor ons organisatorisch niet mogelijk om iedereen apart aan te schrijven en te informeren wie er wel en niet wil/kan gaan.

  Per mailadres ontvangt u 1 kaart voor deze wedstrijd. Mocht u bijvoorbeeld met 2 personen uit een gezin naar de wedstrijd willen gaan dan kunt u dit onderling regelen met anderen uit uw team.

  Via de KNVB ontvangt u een link. Met deze link kunt u zich registreren en aanmelden. Dan krijgt u per mail deze toegangskaart toegestuurd.

   

  Met Sportieve groet,

  Namens het bestuur van vv Smitshoek