• Nieuw Hoofd Coördinator Prestatieve Bovenbouw, Dick Wemelsfelder.

 • Vanaf het komende seizoen zijn wij verheugd te melden dat we Dick Wemelsfelder hebben aangesteld als Hoofd Prestatieve Bovenbouw. 

  Binnen de vereniging is gekozen voor het aanbrengen van een splitsing tussen prestatieve en een recreatieve tak. De prestatieve tak is weer onderverdeeld in Bovenbouw 013 t/m 019 en Onderbouw 08 t/m 012. Hoofd Jeugdopleiding van de onderbouw is en blijft Brian Stolk.

  Wij nemen afscheid van Walter Hazelebach en Peter Burggraaf en wij danken beiden voor hun jarenlange inzet om onze jeugd naar een hoger niveau te tillen en er een betere structuur te hebben ingebracht. Walter en Peter veel succes gewenst in jullie toekomstige loopbaan en de deur bij de VV staat altijd open.

  Ondanks dat de meeste van jullie wel weten wie Dick Wemelsfelder is, willen we toch graag even iets over hem vertellen en welke opdrachten we hem hebben meegegeven vanuit het bestuur. 

  Kort samengevat:

  Naam Dick Wemelsfelder, 

  Leeftijd 62 jaar

  Werkgever Gemeente Rotterdam Senior-adviseur bijzondere projecten, Getrouwd, 3 zoons 2 kleinkinderen.

  Dick heeft 13 jaar bij de bvv Barendrecht op de velden gestaan. Aansluitend heeft Dick 12 jaar op de velden gestaan bij de vvSmitshoek. Bij beide verenigingen heeft Dick zowel met prestatieve als niet prestatieve jeugd gewerkt.

  Na deze 25 jaar heeft Dick even een pasje teruggezet. Inmiddels dus weer terug bij de vv Smitshoek waar het bestuur en Dick dus zijn overeengekomen dat Dick aan de slag zal gaan bij de bovenbouw. 

  Opdrachten zijn het verder professionaliseren van de jeugdopleiding, het realiseren van de samenwerking tussen de trainers van het 1e,2e en de 019, (doel doorstroming eigen jeugd naar het 1e) het professionaliseren van 0-23 0-21. 

  De aan Dick gegeven opdrachten kan hij uiteraard nooit alleen uitvoeren. Hij zal dit samen met de hoofdtrainers van de bovenbouw verder gaan oppakken. Uiteraard zijn en blijven de hoofdtrainers geheel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van hun spelers. Dick zal regelmatig langs de velden lopen om de toegepaste trainingsmethodieken te bekijken. Tevens is de boodschap te ervaren hoe de sfeer tijdens de trainingen is en daarnaast voldoende aandacht kunnen geven aan trainers en spelers. 

  Onze ambitie is de jeugdopleiding te professionaliseren waarbij alle bovenbouw teams op divisieniveau spelen en er een structurele doorstroming van eigen jeugd naar het 1e elftal gerealiseerd wordt. De ontwikkeling van de individuele speler staat bij hierbij voorop. 

  Wij wensen Dick heel veel succes in deze nieuwe functie: