• Nieuw mini kunstgrasveld en ledverlichting
 • Nieuw mini kunstgrasveld.

  Na de aanleg van de twee nieuwe kunstgrasvelden zijn we verheugd te kunnen melden dat er een stukje uitbreiding komt van de zo hard nodige velden.
  Nootenboom Sport BV en Condor Grass hebben ons het aanbod gedaan tussen veld 4 en 5 een mini kunstgrasveldje aan te leggen. Bij de aanleg van het veldje zal gebruik worden gemaakt van een zeer schoon en nieuw product tw houtinfill ( Brockfill). Door de toepassing van het nieuwe product is het veldje uitermate geschikt voor het geven van keepertraining.
  Mede dankzij de medewerking van de Gemeente kan er op korte termijn worden overgegaan tot de aanleg van het veldje.
  We zijn blij met het gedane aanbod en waarderen dat ook de Gemeente groen licht gaf. We bedanken alle partijen heel hartelijk voor de medewerking en de ontvangen steun.

  Led verlichting.

  Onlangs is de verlichting door de Gemeente op veld 5 en 6 aangepast. De bestaande lampen zijn vervangen door armaturen met led verlichting. Dit geeft niet alleen een stevige besparing op de energiekosten . De eerder genoemde velden zijn nu voorzien van een veel betere lichtkwaliteit. Voordeel is tevens dat het niet meer noodzakelijk is alle lampen tegelijk te laten branden.

  Het bestuur.