• Nieuwe kantine vv Smitshoek officieel geopend!

 • Een lang gekoesterde wens

  Afgelopen zaterdag (24 augustus) was het dan uiteindelijk zover: de vernieuwde kantine van vv Smitshoek werd officieel geopend. Nadat de wens voor een grondige verbouwing al jaren leefde binnen de club, werd na maanden van voorbereiding en de goedkeuring van de leden op maandag 17 juni het startschot gegeven om de oude kantine te verbouwen naar een heuse huiskamersfeer. De sloop startte direct en geheel volgens de strakke, maar goed verlopen, planning werd al snel weer begonnen met inrichten en opbouwen.
   
  Officiële opening met alle betrokkenen

  Namens het bestuur waren alle betrokkenen binnen en buiten de vereniging uitgenodigd om de opening bij te wonen. Met koffie en gebak werden de gasten in de businessruimte op de 1e verdieping ontvangen. Uiteraard een mooi moment om elkaar weer te ontmoeten na de zomerstop.
   
  Voorzitter Simon Kelder dankte in zijn welkomstwoord al de diverse personen en bedrijven die hebben bij gedragen aan de realisatie van de verbouwing. Daarbij werden Marcel van den Eijnden, John van Neuren en Chris van der Wel door de voorzitter specifiek benoemd. Deze clubmannen hebben ook bij dit project de kar weer getrokken - naast al hun andere clubtaken - en dat is bijzonder. De heren kregen geheel terecht een daverend applaus.
    
  Speciale gast Denzel Dumfries, oud Smitshoeker en vaste waarde van PSV en Oranje, was aanwezig en werd nogmaals bedankt voor het mede mogelijk maken van dit project. De ontvangen opleidingsvergoeding vanuit zijn transfer naar PSV heeft het plan voor de verbouwing destijds weer op de agenda gezet. We zijn trots op wat hij al heeft bereikt en natuurlijk ook heel blij met de ontvangen bijdrage.
   
  Ere wie ere toekomt

  Altijd gevaarlijk om personen en bedrijven met naam te bedanken omdat er een risico is dat er iemand wordt vergeten. Toch willen wij middels dit schrijven de betrokkenen benoemen en hen zo nogmaals hartelijk danken voor hun inzet en betrokkenheid.
   
  Onze mooie groep vrijwilligers, die hebben geholpen met slopen, schoonmaken, uitvoeren van diverse klusjes en het weer opnieuw inrichten. Denk aan de onderhoudsploeg, de schoonmaakploeg, de kantinecommissie en de kantine medewerkers.
   
  Diverse toegewijde leveranciers die ons hebben geholpen om dit alles te realiseren. Onder toeziend oog van binnenhuisarchitect Elise Huijsman (Het Binnenhuys projectinrichting) hebben de volgende bedrijven zich enorm ingezet voor de club:
  Van der Wel Bouw, schildersbedrijf Nieuwe Waterweg, loodgietersbedrijf Den Drijver, elektriciteitsbedrijf Martinu, firma Peitsman, Lombardijen Interieur, Hakvoort Professional, Heineken, Coca-Cola, barbouwer De Timmermeester, Koffiepartners, Wesotronics, Monique Baggerman, Infra Holland, Belfort en Reclameborden.nl .
   
  Sponsoren die meubelstukken hebben geadopteerd:
  Eric van Valen Tandartspraktijk, Taxx, Eric van Veen, Universal Steel, Hoek & Blok, Harvest House, RR Forwarding, Top logistics, A&M Recycling, Mideko Shipping, Safex Inspectie Instelling, Grando Keukens en Automobielglas Carnisselande
   
  En ook de Businessclub Smitshoek zijn we zeer erkentelijk, want zij hebben de afgelopen 2 seizoenen hun bijdragen aan de vereniging specifiek voor de kantine verbouwing afgedragen.
   
  Tot slot alle leden: er is actief meegedaan met de diverse spaaracties van Jumbo Carnisseveste, winkelcentrum Carnisseveste en de recente Crowdfunding plus sponsorloop. Dat heeft bij elkaar ook substantiële bijdragen opgeleverd waardoor deze verbouwing mogelijk is gemaakt.

  Het openingsmoment

  Na de lovende woorden werden alle aanwezigen verzocht zich te verplaatsen naar het voorterrein. Daar stonden Denzel Dumfries en ons het jongste clublid, Natan La Luz, klaar om de openingshandeling te verrichten.  In de deuropening hing een fotodoek met daarop de oude situatie van de kantine. De ballen gingen door het doek en daarmee was de nieuwe kantine, onze eigen clubhuiskamer, officieel open en in gebruik! Champagne was op z’n plek en iedereen keek zijn of haar ogen uit.
   
  Ad Kooimans had nog een mooi woord voor de club en aanwezigen met een wens, die wij als vereniging graag onderschrijven:
  “Wij zijn allen zeer trots op het feit dat we deze kantine annex huiskamer als vv Smitshoek hebben kunnen realiseren en mogen gebruiken. Natuurlijk gaan wij er zonder meer van uit dat eenieder zijn of haar bijdrage zal leveren om deze ook zo mooi en netjes te houden, want de huiskamer is tenslotte van ons allemaal. Smitshoek bovenaan, dat is waar wij voor gaan!”
   
  Graag tot ziens en nogmaals dank aan allen!
   
  Namens het bestuur van vv Smitshoek
   
  Simon Kelder
  (voorzitter)