• O19-1 blijft de baas in eigen huis 2 - 1 winst

• Om de wedstrijd van vorige week snel te vergeten 0-0, moest er uit een ander vaatje getapt worden.
    De no: 2 SHO kwam op bezoek, wetende dat zij makkelijk scoren en vorige week een mede concurrent Zuidland met 3-0 had verslagen.
    De Spelers hadden hun voorkeur uitgesproken om graag op veld 4 te willen spelen ( kunstgras).
    Al snel werd duidelijk dat er 2 ploegen waren die graag het spel wilden maken.
    In de eerste 10 min ging Smitshoek snel op zoek naar de aanval, om direct het verschil te willen maken.
    SHO hield de linie s groot , waardoor er veel stijd op het middenveld plaats vond.
    Het sterke centrale duo van SHO hanteerde met grote regelmaat de lange crossbal, om gevaar te stichten achter onze verdediging.
    Het leuke van deze wedstrijd was dat er 2 teams op het veld stonden, die elkaar geen centimeter ruimte gaven.
    In de 32e minuut werd Nahom 1 op 1 de ruimte ingestuurd op de keeper hij ronde deze schitterend af, absoluut geen buitenspel maar daar dacht de grensrechter anders over.
    Over en weer kregen beide ploegen kansen om te scoren , zo probeerde wij het over de flanken . En SHO via de lange bal.
    In de 38e minuut kreeg SHO een vrije trap op de rand van de 16 meter, oppassen geblazen dus. Zonder geluk vaart geen mens, deze werd prachtig ingeschoten maar de kruising stond in de weg ook de rebound werd schitterend gepakt door onze betrouwbare doelman Bradley.
    In de 2e helft werd Nick ingebracht, hierdoor kregen wij meer grip op het middenveld en kreeg onze kilometervreter Brett meer ruimte voor zijn diepgang.
    Dat werd in minuut 60 beloont dezelfde Brett opende de score met de 1-0.
    De wedstrijd werd grimmiger meer persoonlijke duels werden op het scherpst van de snede afgewerkt.
    In minuut 82 werd er niet scherp verdedigd en scoorde SHO de aan sluittreffer 1-1.
    Smitshoek nam er geen genoegen mee, en werkte met volle overtuiging naar de winst.
    Uiteindelijk werd in minuut 87 de beslissende en winnende 2-1 binnen geschoten door Jason.

Dit zijn wedstrijden waar we het voor doen , 2 teams die komen om te voetballen en hun kwaliteiten ten toon spreiden. Complimenten voor de tegenstander, maar het geluk was deze maal aan onze zijde.
    Man of the Match Lars Verwater