• O19-1 wint gedisciplineerd van Brielle O19-1

• Met nog 3 wedstrijden voor de boeg, moesten we aantreden tegen het lagere geklasseerde vv Brielle.
    Met een gedeeltelijke 1 plaats zijn wij afhankelijk van Xerxes, laten zij nog ee steekje vallen of niet.
    Dan moeten wij wel zelf onze wedstrijden blijven winnen natuurlijk.
    Om 15.00uur trapten wij af.
    Er stond een vervelende strakke wind dwars over het veld, wij begonnen met de wind tegen.
    Al snel was het duidelijk dat wij de bal simpel lieten rond gaan , en probeerde de ruimte te zoeken tussen hun linie s.
    Wij bepaalde het spel en de combinatie s werden steeds mooier , het tempo werd met fases flink op geschroefd .
    Met een enkele uitval van Brielle , kregen zij plots een kans deze ging via de dwarslat over.
    Het was wachten op een treffer van ons maar telkens stond er in de eindfase wel iemand van de tegenstander in de weg.
    De Staf was ervan overtuigd dat dit goed ging komen, de enige smet van de 1e helft was de trainer van Brielle.
    Deze was met zijn eigen wedstrijd bezig , met het commentaar op de goed leidende scheidsrechter.
    We gingen met een brilstand 0-0 de rust in.

Met de wind in de rug spraken we af om met nog meer druk te spelen , en de keeper met schoten op het doel onder druk te zetten.
    Met een verse wissel Brett voor Nick , hadden wij een speler die meer diepgang in zich had.
    Dit leverde van het begin meer druk op Brielle , in de 55e minuut was het Jason die het net liet krullen 0-1.
    Zo zie je dat het geduld beloont werd.
    We bleven de bal van achter goed rondspelen, heerlijk om naar te kijken.
    De trainer van Brielle vond het schijnbaar nodig om de scheidsrechter als zondebok te gebruiken, deze kreeg vervelende bewoordingen naar zich toe.
    Waarop de scheidsrechter deze ( trainer ) weg zond achter de omheining, u raad het al daar had deze trainer geen zin in.
    En het taalgebruik werd zo grof dat de scheidsrechter besloot te stoppen, Staken nou dat is nou net waar wij niet op zitten te wachten.
    In overleg met de scheids en het jeugdbestuur van Brielle werd er toch besloten om door te gaan.
    Je weet dat als er irritaties zijn dat je gedisciplineerd moet blijven spelen, gelukkig werd dit goed bij onze groep ontvangen.
    Het was Brett die de verlossende 0-2 op het scoring bord plaatste.
    En de wedstrijd was gespeeld.
    Er werd nog een speler van Brielle met rood weggestuurd , deze vond het schijnbaar belangrijk om zijn trainer te volgen met zijn bewoordingen.

Al met al een goede wedstrijd van ons met maar 1 ploeg die wilde voetballen.
    Nog 2 wedstrijden te gaan , waarin wij erin moeten blijven geloven.
    Aankomende zaterdag thuis tegen Exelsior Maassluis