• Oproep Assistent-trainers Bovenbouw Prestatief

 • De Bovenbouw Prestatief bestaat op dit moment uit de JO13-1, JO14-1, JO15-1, JO16-1, JO 17-1 en JO 19-1 en JO 19-2.

  Alle bovengenoemde teams spelen op divisieniveau, variërend van de 4e t/m de 2e divisie, behalve de JO 19-2, dat team speelt in de Hoofdklasse. Elk team traint 3x per week. Uitgangspunt is, dat op de trainingen en bij de wedstrijden altijd de hoofdtrainer en de assistent trainer aanwezig zijn.
   
  Door allerlei omstandigheden zijn er assistent trainers uitgevallen bij diverse teams. Dit is in eerste instantie zeer vervelend voor de betreffende assistent trainers, maar leidt ook tot een ongewenste situatie bij de diverse selectieteams.
   
  Als Hoofd Opleidingen Bovenbouw Prestatief voel ik me verantwoordelijk voor het creëren van uitermate goede randvoorwaarden voor de technische staf. Ik ben dus op zoek naar mensen (vanuit de vv Smitshoek) die er veel zin in hebben een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van talentvolle jeugdspelers.
   
  Het einddoel is, dat een groot aantal van deze zelf opgeleide spelers uiteindelijk in ons 1e elftal gaat spelen.
   
  De rol van assistent trainer is niet dat je alleen maar helpt met het dragen en neerzetten van materialen. Er wordt wel degelijk ook eigen inzet verwacht, weliswaar onder aansturing van de hoofdtrainer.
   
  Wat ik belangrijk vind is dat je een gedegen voetbalachtergrond hebt en in staat bent deze ervaring en kennis goed over te brengen op de spelers. Verder moet je in staat zijn om in de rol van assistent trainer te kunnen werken.
   
  Het hebben van diploma's en ervaring is uiteraard een pre.
   
  Mocht je interesse gewekt zijn, of heb je vragen bel mij dan even op 06 2394 7080,   
   
  Dick Wemelsfelder
  Hoofd Jeugdopleiding Prestatieve Bovenbouw