• Oproep: scheidsrechters gezocht!

Hoe komt het dat er dit seizoen vaker geen scheidsrechter staat ingedeeld op het team van mijn zoon of dochter? De simpele reden is een te kort aan verenigingsscheidsrechters. Afgelopen seizoen had 85% van de wedstrijden vanaf JO13 en MO13 tot en met de senioren een scheidsrechter vanuit de vereniging. Dit waren enerzijds ouders die als vaste scheidsrechter het elftal van hun zoon of dochter hebben gefloten, anderzijds de groep verenigingsscheidsrechters die geen vast team hebben.

Helaas hebben dit seizoen een aantal scheidsrechters afscheid genomen doordat hun zoon of dochter is gestopt, doordat zij leider zijn geworden of door andere verplichtingen. Al met al zijn wij als scheidsrechterscommissie op zoek naar nieuwe scheidsrechters. Heb je zelf (enige) voetbalervaring en ben je regelmatig aanwezig bij het team van je eigen zoon of dochter, dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen. Laten maar eens weten wat wij voor jou moeten doen om dit te regelen! Weet dat de scheidsrechterscommissie druk bezig is met het opzetten van instructiemateriaal en het organiseren van instructieavonden om jullie te helpen en te ondersteunen.

Ben jij of ken jij een potentiƫle scheidsrechter die onze teams wil helpen, neem dan contact met mij op via: scheidsrechterscoordinator@vvsmitshoek.nl.

Vriendelijke groeten, Rob van Dongen