• OPROEP, wie wilt helpen bij voetbalplaatjes aktie

• Gezocht (portret)fotograaf en helpende handen.

Na de eerdere geslaagde akties die wij met Jumbo hebben opgezet zijn wij ook nu weer bezig met een volgende aktie en wel die om in het nieuwe seizoen voetbalplaatjes te sparen.

Hiervoor hebben wij wel de nodige hulp nodig want er zit nog wel wat zelfwerkzaamheid bij waardoor we nog meer financieen voor onze club over kunnen houden.

Wij zijn daarom op zoek naar een aantal enthousiaste ouders/betrokken die ons willen helpen.

Wat zoeken wij ?

2 fotografen om de nodige spelers op de gevoelige plaat vast te leggen.

2 personen die willen assisteren om alles in goede banen te laten lopen, denk aan oproepen en afstemmen van de elftallen en de leiders aansturen voor het vastleggen van de foto’s.

Vastleggen van de juiste namen van de spelers.

Eventueel regelen van ruildag.

Iemand die het hele project zou willen coordineren.

Wij hebben een heel draaiboek ter beschikking dus we weten wat er nodig is.

Wanneer is het, de voorbereiding is vanaf eind august t/m half september, dus een korte periode. Wel is het zo dat we in juni willen zien of we al het nodige voorwerk kunnen doen.

Wij hopen dat we de nodige hulp kunnen krijgen om deze prachtige aktie tot een goed eind te brengen en zo een mooi verzamelboek voor onze leden kunnen creeren en ook er financieel een goede compensatie in te hebben.

Heeft u interesse, laat het ons dan even weten !!!!

Graag reactie naar:

zakia.chrafih@vvsmitshoek.nl