• PLAY ON. FOOTBALL EXPERIENCE

• Trainingen en clinics van Nederlandse profvoetballers op onze sportvereniging!
    Groots nieuws! Komende zomer wordt op onze sportvereniging het gloednieuwe PLAY ON. Voetbalkamp georganiseerd! Voor iedereen van 6 t/m 14 jaar vindt er op ons eigen sportpark de ultieme voetbalweek plaats!

Er zijn trainingen, clinics, competities, spellen en demonstraties samengesteld door de beste voetballers van de Eredivisie. Er worden IEDERE DAG speciale voetbalclinics gegeven door een van onze voetbalhelden!

Spieren voor Spieren bokaal
    De PLAY ON. Voetbalkampen voor het goede doel! Een deel van de opbrengsten gaat naar Spieren voor Spieren. Daley Blind, ambassadeur van Spieren voor Spieren én vrienden van Spieren voor Spieren: Jan Vertonghen, Luuk en Siem de Jong hebben speciaal voor de PLAY ON. Voetbalkampen compleet hun eigen trainingsprogramma samengesteld: ‘The Next Best Training’. Ieder kamp heeft een winnaar en ontvangt de enige echte Spieren voor Spieren bokaal! Word jij de allergrootste PLAY ON. Voetbal-ster?

Korting voor onze leden!
    Als lid van onze club ontvang jij een kortingscode waarmee je 10% korting op je inschrijving krijgt. Ga naar de website www.playonvoetbal.nl en kies in de agenda voor het kamp bij onze vereniging. Klik op de optie LEDENTICKET en vul hier de kortingscode in. Ga hierna verder met de afronding.

Kortingscode: PLAYONSMITSHOEK

PLAY ON. VOETBALKAMP
    20 T/M 24 JULI 2020
    SPORTPARK SMITSHOEK (VV Smitshoek)
    6 T/M 14 JAAR

Are you the one?

Schrijf je in via www.playonvoetbal.nl en beleef de ultieme voetbalweek!

Heel veel voetbalplezier,

VV Smitshoek & Team PLAY ON.