• Presentatieavond 9 september 2020

• Woensdag 9 september 2020 was wederom de traditionele presentatieavond van de selectie onder de bezielende leiding van Jan Dirk Stouten.

Vanwege de huidige Corona maatregelen helaas een iets andere invulling dan voorgaande jaren, met o.a. een maximum van 100 personen, verplichte inschrijving en 1.5 m. afstand.

Na de presentatie van de selectie van de nieuwe trainer Edwin de Koning, was er in het kader van 60 jaar vv Smitshoek ook een terugblik met een aantal oud-trainers, zoals Jan de Gier, Hans Maus en de kampioenenmaker en huidige speaker Cor Appelo.

Tijdens de presentatieavond werd traditiegetrouw ook de nieuwe presentatiegids uitgereikt aan de speler van het jaar 2019-2020, verdediger Leroy Resodihardjo. Vanaf zaterdag ligt deze nieuwe presentatiegids in de kantine voor alle leden en belangstellenden van vv Smitshoek.

Ondanks de beperkte maatregelen kan de businessclub weer terugkijken op een uiterst geslaagde bijeenkomst.

• foto's: John van Neuren