• Presentatiegids vv Smitshoek 2021-2022

• Vanaf woensdag 22 september ligt de nieuwe presentatiegids 2021-2022 weer in de kantine voor al onze leden en andere belangstellenden.

Met uiteraard onze hartelijke dank aan onze sponsoren en allen die hebben meegewerkt aan de totstandkoming van dit mooie magazine.

Naast de presentatie van het nieuwe selectie-elftal, trainers en bijbehorende staf, vindt u o.a. ook diverse interviews met een aantal van onze vrijwilligers, die voor of achter de schermen veel werk voor de vereniging verrichten.

Oranje-speler Denzel Dumfries vertelt in deze gids ook zijn verhaal en zijn band met  vv Smitshoek. Kortom, wederom een magazine waar we trots op mogen zijn met elkaar!

PS: bent u na het lezen van de verhalen over onze vrijwilligers ook enthousiast geworden? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken graag vrijblijvend met u verder voor een leuke en passende vrijwilligersactiviteit.

(contact kan via vrijwilligersvvsmitshoek@gmail.com)