• PROGRAMMA JUBILEUM VROUWENAFDELING SMITSHOEK

• Beste leden en reünisten,

Hierbij wat meer informatie over het programma voor het ‘50 jarig jubileum vrouwenafdeling Smitshoek’ 20 mei a.s.
    U/je bent vanaf 16:00 welkom op VV Smitshoek. Er is voldoende parkeergelegenheid en de club is ook goed te bereiken met het OV.
    Om 17:00 zal het officiële startschot voor de avond worden gegeven door voorzitter Simon Kelder samen met Jos Vis.
    Voor de meisjes is er vanaf 17:30 tot 19:30 een mix toernooi. De oud-leden en dames zullen om 18.00 het veld betreden voor een potje voetbal. Er wordt gespeeld op gras, dus denk aan een sportieve outfit, gepaste schoenen (en scheenbeschermers!). We adviseren dat jullie ook vast oefenen op penalty’s, want er valt een bokaal te winnen! Uiteraard zijn er voldoende kleedkamers ter beschikking voor en na het 'sportieve onderdeel' van het programma.
    Wij verzorgen de gehele avond hapjes en trakteren jullie op een typerende kantinemaaltijd en de eerste drankjes. Uiteraard blijft de bar de rest van de avond geopend en kunnen ook de voetjes van de vloer, want zangeres Annemarie is van de partij!

Tot op 20 mei, wij hebben er zin in!

Met sportieve groet,

De organisatie

NB: Wie nog niet aangemeld is en toch wil komen, dit is mogelijk!
    Mail linda.vandongen@chello.nl