• Programma voorbereiding seizoen 2022-2023 1e selectie definitief!

• De kruitdampen van het afgelopen seizoen zijn nog niet opgetrokken, maar de voorbereiding voor het nieuwe seizoen staat al goed in de steigers. Naast het traditionele van Donge en de Roo toernooi, dat op 9 en 13 augustus op ons sportpark wordt gespeeld, vinden er nog veel oefenwedstrijden plaats. Dit jaar zijn de geplande oefenwedstrijden allemaal op ons eigen sportpark, ook de jaarlijkse traditionele wedstrijd tegen onze buren van de BVV Barendrecht.

De eerste training staat gepland op 18 juli, de eerste competitiewedstrijd is op 27 augustus. De selectie en staf wenst u een hele fijne vakantieperiode en we hopen u weer allemaal in groten getale te mogen begroeten bij de oefenwedstrijden en de beker- en competitiewedstrijden van ons eerste elftal!

Voor het volledig programma, zie de bijlage.