• Pupil van de Week en Speler van de Maand

• Sem Dirks, onze pupil van de week stond afgelopen zaterdag na de wedstrijd Smitshoek-DUNO in het middelpunt van de belangstelling. Als eerste mocht hij het nieuwe shirt van Pupil van de Week tonen aan alle aanwezigen in de bestuurskamer. Het ontwerp en aanschaf van dit nieuwe shirt is gesponsord door de Supportersclub. Uit handen van Darlison Gerardus, onze back van Smitshoek 1 mocht Sem een bal ontvangen met daarop de handtekeningen van alle spelers en staf van Smitshoek 1. Van Kees Boot, voorzitter Supportersclub ontving Sem een beker, ter herinnering aan deze voor Sem leuke middag.

Damien vd Oever, gekozen tot Speler van de Maand november ontving uit handen van Sem een attentie. Hij had nog een mooi advies aan Sem: hard werken en trainen, dan kom je in de toekomst misschien ook in Smitshoek 1.

De Pupil van de Week en de Speler van de Maand (sponsor de Wijnkelder) wordt georganiseerd door de Supportersclub VV Smitshoek. Hoe u lid kunt worden ziet u op de website VV Smitshoek bij Supportersclub. Een lidmaatschap, de moeite waard.