• Pupil van de Week: Thijmen Bouman

• De Supportersclub is blij weer een start te kunnen maken met allerlei activiteiten welke passen binnen de geldende corona maatregelen. U kunt hier over binnenkort meer lezen op deze site. Maar we beginnen a.s. zaterdag met de Pupil van de Week, genaamd Thijmen Bouman.

Het is de eerste thuiswedstrijd van ons vlaggenschip. Gespeeld wordt er tegen Jodan Boys en het sterrenteam van trainer Edwin de Koning zal graag een vervolg willen geven aan het uitstekende resultaat van afgelopen zaterdag tegen Achilles Veen.
    Aan Thijmen zal het niet liggen. Hij wil graag zijn steentje bijdragen deze middag en zal vanuit de dug-out de spelers aanmoedigen en misschien in de rust de hoofdtrainer van de juiste adviezen voorzien.

Thijmen is 10 jaar oud en zit al vanaf de mini-F bij Smitshoek. Beginnend bij trainer Henk heeft Thijmen zich ontwikkeld als een uitstekende rechter verdediger in JO11-2. Hij vindt dit een mooie plaats, van waar je helaas niet zoveel doelpunten kan maken, zo merkt Thijmen op tijdens het interview met hem. Maar wie weet wat het nog gaat worden met hem. Denzel Dumfries is ook begonnen op die plaats bij Smitshoek en speelt nu mooie wedstrijden in Italië.

Thijmen zou dat ook wel willen. Hij wil graag prof voetballer worden. Is een groot fan van Messi en gaat met zijn vader Remco zeer geregeld naar de Kuip om daar zijn favoriete club Feyenoord aan te moedigen.

Maar nu eerst Smitshoek. Thijmen voorspelt een 2-0 winst voor de thuisploeg tegen Jodan Boys. We gaan zien of zijn voorspelling gaat uitkomen. We wensen in ieder geval Thijmen een hele plezierige middag toe en vragen de supporters om een warm welkomst applaus voor deze enthousiaste Pupil van de Week.

Supportersclub VV Smitshoek