• Samen voor een welvarende club.

• Smitshoek viert dit jaar zijn 60e verjaardag. Dat we zo’n prachtige club hebben danken we aan de mensen die zich met hart en ziel hebben ingespannen om dat voor elkaar te krijgen. Dus is het nu zaak om samen de VV Smitshoek sterker en mooier te maken. Want de vereniging, dat zijn wij. Daar is menskracht voor nodig, maar ook gewoon plat gezegd poen.

Er wordt al veel gedaan om het leuk te maken voor onze kinderen, jongens en meiden en senioren. Zo kunnen we genieten van mooie activiteiten, evenementen en toernooien. Na de metamorfose van onze kantine, wat een prachtige huiskamer hebben we daarmee gekregen, wordt binnenkort gestart met de renovatie van velden en verbetering van onze voorzieningen.

Maar er is ook geld nodig. Alles heeft zijn prijs en het is daarom belangrijk om actief te werken aan vergroting van onze sponsorinkomsten. Ook daarvoor willen we een beroep doen op alle leden. Samen staan we sterk toch? We hebben al een gezonde en bloeiende businessclub die altijd nieuwe leden kan gebruiken. Heb je een eigen bedrijf of ben je in een positie om je bedrijf aan te melden voor een lidmaatschap, neem het in overweging. Dat is dat niet alleen goed voor Smitshoek maar ook voor je bedrijf. Want als onderdeel van de Smitshoek community kan dat ook best nieuwe ondernemingskansen bieden.

Maar ook directe sponsoring aan de VV Smitshoek is heel nuttig. Daarmee help je Smitshoek en als tegenprestatie kan op verschillende manieren worden bijdragen aan promotie van je diensten of producten. Bedrijven die deel uit willen maken van onze groep hoofdsponsors zijn natuurlijk van harte welkom, daar hangt natuurlijk een behoorlijk prijskaartje aan. Het kan uiteraard ook anders en laagdrempeliger. Reclame maken of profilering op onze media, het kan allemaal en al voor bedragen vanaf € 100,-.

Daarom willen we onze leden vragen om mee te denken over hoe we nieuwe partners op dit vlak kunnen krijgen. Daar kun je zelf ook wijzer van worden want voor elke nieuwe adverteerder of sponsor die minimaal € 600,- beschikbaar stelt geven wij je een cadeau ter waarde van € 60,-. Voor elke kleinere bijdrage hebben we ook een aardigheidje en mocht je een grotere sponsor weten dan komen we uiteraard met een gepaste ‘bonus’. Het is uiteraard ook mogelijk het bedrag waar je zelf op die manier recht op hebt gewoon ter beschikking te stellen van de club. Dat is helemaal in de geest van onze oprichters maar het is helemaal aan jou om dat te bepalen.

Wij hopen van harte dat onze oproep resultaten zal opleveren. Smitshoek kan nieuwe impulsen gebruiken. Bij een concrete mogelijkheid of nadere informatie kan contact worden opgenomen met onderstaande personen. Smitshoek bovenaan, dat is waar wij voor gaan.

Namens het bestuur en businessclub van de VV Smitshoek

Ad Kooimans